Τηλέφωνο: 2104014039 | Email: mail@7sek-a-peiraia.att.sch.gr

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας στα Εργαστήρια του 7ου Ε.Κ. Πειραιά

Το Συγκρότημα σχολείων της ΕΕΚ Περάματος επέλεξε το Υπουργείο Παιδείας να παρουσιάσει το νέο σχέδιο νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.
Η παρουσίαση έγινε στο αμφιθέατρο του συγκροτήματος, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, των Υφυπουργών Παιδείας Ζέττας Μάκρη και Δόμνας Μιχαηλίδου του Γενικού Γραμματέα ΕΕΚΔΒΜ Γεωργίου Βούτσινου, του Διευθυντή Ε.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Ιωάννη Καπουτσή, του ΔΔΕ Πειραιά Διονύση Αναστασόπουλου, των Δήμαρχων Περάματος Ιωάννη Λαγουδάκου, και Ιωάννη Λαγουδάκη, και πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων, Εκπροσώπων Τοπικών και Επαγγελματικών Φορέων, Συμβούλων Εκπαίδευσης, Διευθυντών Εκπαιδευτικών Μονάδων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών.
Το περιθώριο της παρουσίασης του νέου σχεδίου νόμου που ανακοινώσε ο Υπουργός Παιδείας Κυριακός Πιερρακάκης παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο συγκρότημα σχολείων ΕΕΚ Περάματος, περιελάμβανε:
Περιήγηση από τον Διευθυντή του Πρότυπου ΕΠΑΛ Περάματος, Μάριο Μουρατίδη στις αίθουσες του σχολείου με τους νέους διαδραστικούς πινάκες, στις αιθουσών υπολογιστών και πολυμέσων και στα γραφεία της διοίκησης.
Περιήγηση από τους Διευθυντές του Εργαστηριακού Κέντρου και της ΕΣΚ Περάματος, Ιωάννη Κολούτσο και Γιώργο Αντύπα στα Εργαστήρια του Ε.Κ Περάματος.
Δόθηκε η ευκαιρία στο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, και στις Υφυπουργούς, Ζέττας Μακρή και Δόμνας Μιχαηλίδου να δουν τις υποδομές που διαθέτει το συγκρότημα σχολείων ΕΕΚ Περάματος και να ξεναγηθούν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του.
Ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμφιθέατρο του Πρότυπου ΕΠΑΛ Περάματος ανακοίνωσε επίσημα με την σύμφωνη συγκατάθεση του Πρωθυπουργού, ότι:
1ον Ιδρύεται Δημόσιο Θεματικό ΙΕΚ με κατεύθυνση την Ναυτιλιακή Εκπαίδευση στο Πέραμα.
2ον Το πρώτο Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης υπό μορφή Campus θα είναι αυτό του ΕΚΚΕ Περάματος, όπου θα συνυπάρχουν οι συνεργαζόμενες και συστεγαζόμενες εκπαιδευτικές μονάδες, του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ, του Εργαστηριακού Κέντρου, της ΕΣΚ, και το Θεματικού ΙΕΚ Περάματος.
Βρείτε μας εδώ:

Λεωφόρος Δημοκρατίας & Μαρίας Κιουρί , 18863 Νέο Ικόνιο Περάματος


Copyright © 2022, 7ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά (Περάματος)
Σχεδίαση, υλοποίηση και συντήρηση ιστοσελίδας 7ου Εργαστηριακού Κέντρου Πειραιά από ΕΠΑΦΟΣ