Τηλέφωνο: 2104014039 | Email: mail@7sek-a-peiraia.att.sch.gr

Ανεπίσημη επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας στο συγκρότημα σχολείων ΕΕΚ Περάματος.

Τη Δευτέρα 27 Νοέμβριου 2023 το συγκρότημα σχολείων ΕΕΚ Περάματος, επισκέφτηκε η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, συνοδευόμενη από τη διευθύντρια του υφυπουργικού γραφείου.
Την Κα Υφυπουργό υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ Περάματος, Μάριος Μουρατίδης, ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Περάματος Ιωάννης Κολούτσος και ο Διευθυντής της ΕΣΚ Περάματος Γεώργιος Αντύπας.
Η Υφυπουργός μας μετέφερε την καλή εικόνα που έχει σχηματίσει το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με την καλή λειτουργία και την άψογη και αρμονική συνεργασία των σχολείων ΕΕΚ Περάματος και ενημερώθηκε από τους διευθυντές για τη λειτουργία των σχολείων.
Αν και ανεπίσημη η επίσκεψη, συγκλήθηκαν έκτακτα οι σύλλογοι διδασκόντων και η Υφυπουργός συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς μας.
Στη συνέχεια περιηγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και είδε τους νέους διαδραστικούς πίνακες αφής, τα γραφεία της διοίκησης των σχολείων, το γραφείο της ψυχολόγου, το νέο χώρο των πρώτων βοηθειών, το νέο κέντρο επιμόρφωσης και τα γραφεία των τομεαρχών.
Τέλος περιηγήθηκε στα Εργαστήρια Κατεύθυνσης του Εργαστηριακού Κέντρου Περάματος και είδε το νέο εξοπλισμό που έχει γίνει παραλαβή του από το πρόγραμμα εξοπλισμού των Εργαστηριακών Κέντρων.
Βρείτε μας εδώ:

Λεωφόρος Δημοκρατίας & Μαρίας Κιουρί , 18863 Νέο Ικόνιο Περάματος


Copyright © 2022, 7ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά (Περάματος)
Σχεδίαση, υλοποίηση και συντήρηση ιστοσελίδας 7ου Εργαστηριακού Κέντρου Πειραιά από ΕΠΑΦΟΣ