Τηλέφωνο: 2104014039 | Email: mail@7sek-a-peiraia.att.sch.gr

Προκαταρτική συνάντηση συνεργασίας του Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Περάματος, Ιωάννη Κολούτσου, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Wima, Ηλία Χατζηεφραιμίδη και τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, Γιώργο

Στο περιθώριο της έκθεσης που οργάνωσαν τα μέλη της Ένωσης Wima, και το ΒΕΠ, στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Περάματος, Ιωάννης Κολούτσος, είχε την δυνατότητα να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Wima, Ηλία Χατζηεφραιμίδη και τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά, Γιώργο Παπαμανώλη.
Στα πλαίσια της σύνδεσης των σχολείων της ΕΕΚ, με τους κοινωνικούς εταίρους και την αγορά εργασίας, η συνέχεια της προσπάθειας θα στοχεύει:
Α. Στην υποβοήθηση της διεξαγωγής του νέου 6ωρου εργαστηριακού μαθήματος της πρακτικής άσκησης των μαθητών του Προτύπου ΕΠΑΛ Περάματος.
Β. Την συμμετοχή των μελών της Wima και του ΒΕΠ με προσφορά θέσεων εργασίας για τις έξι (6) ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξεις Μαθητείας του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ Περάματος, οι οποίοι ασκούνται εργαστηριακά στο Ε.Κ. Περάματος, καθώς και στις νέες ειδικότητες που θα δημιουργηθούν.
Γ. Απασχόληση σε θέσεις εργασίας των μαθητών της ΕΣΚ Περάματος, οι οποίοι επίσης ασκούνται εργαστηριακά στο Ε.Κ. Περάματος.
Βρείτε μας εδώ:

Λεωφόρος Δημοκρατίας & Μαρίας Κιουρί , 18863 Νέο Ικόνιο Περάματος


Copyright © 2022, 7ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά (Περάματος)
Σχεδίαση, υλοποίηση και συντήρηση ιστοσελίδας 7ου Εργαστηριακού Κέντρου Πειραιά από ΕΠΑΦΟΣ